DO YOU THINK YOU CAN TELL

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here./ ur Wish you were here by pink floyd


I DON'T CARE WHO YOU ARE

Kom hem från skolan för ett tag sen, ska snart upp på stan och möta anna som sitter hos frisören haha!


AREN'T YOU A LITTLE SHORT FOR A STROMTROOPER?

livet är inte på topp.


SÄGER ATT DU ÄR STARK, ATT DU VART IGENOM DEHÄR FÖRUT DU KOMMER FORTSÄTTA FINNS INTE MYCKET MER ATT SÄGA NU

Igår var jag på spa med mami, papi betalade. Så taack!! På kvällen var jag på bio med min älskling, kollade på en helt okej film som faktiskt var rätt så sorglig. Men bra. Hahaha.. När vi kom hem sen fick jag ta hand om min lilla kille eftersom han lyckats få feber. På morgonen sen åkte han hem och jag+familj åkte och kollade på valpar. ÅHGUD VAD SÖTAAA.  Om sex veckor springer antagligen en av dom runt här hemma, ser fram emot det.
Idag ska jag göra ingenting, är rätt så jättetrött och jättekall, tror jag också kommer bli sjuk..
peace


haha för ful bild på alexander och om han ser dehär är jag död men fuck de,
han sov så fint så.

YOU PROMICED TO NOT LET ME DOWN

går och lägger mig.


GLIDA RUNT HÄNGA RUNT LÅNA PENGAR

Helt vanlig dag i skolan. Lite senare ska jag träffa kärleken en stund sen ikväll kör jag hemmakväll med mina föräldrar! På lördag blir det thailändskt spa med mammsen och efter det går vi ut och äter. På kvällen sen blir det bio med mina fina och på söndag ska jag antagligen träffa bästavän. Sånnahär helger är bra.


JAG HÅLLER MINA LÖFTEN PRECIS SOM DU

Idag var det skola, pluggpluggplugg. Lärde mig lite faktiskt, kom hem och mös ner mig i soffan sen gick jag ut och mötte upp pojken min som vart och klippt sig även fast jag sa att han inte fick.. Men det vart okej inte jättefult iaf, en skönhet klär i allt! Vi bara mös ett tag, chiiilla. Nu sitter jag framför tv:n, ska snart hoppa in i duschen sen ska jag mysa ner mig i sängen. Imorgon är det två prov, woops


LEV SOM EN GRIS OCH DÖ SOM EN HUND, I BRÖSTET DÄR HOPPET BOR VAR DET TOMT LÄNGE LÄNGE FLERA ÅR

Idag har jag ätit b&j,pizza och glott SATC men pojken. Har även haft typ sötaste idrottslektionen, kbkbrudarna är på g igen. + Markus Krunegård är typ guldx10000
ANDRA BEHÖVER SOVA EN NATT FÖR OSS RÄCKER DE LÄTT MED EN KVART, ANDRA BEHÖVER FYLLA PÅ JÄMT VI KÖR PÅ SOM INGET HAR HÄNT
DE ÄR ETT HANDIKAPP ATT LIVET, IVERN, LUSTEN BRINNER FÖR STARKT
du&jag, så hare vart sen sjuan baby.

TROR DU PÅ DEDÄR SJÄLV ATT HJÄRTAT LÄR SIG AV ERFARENHET

Har under min korta tid i Eskilstuna införskaffat mig två burkar ricinolja, så nu har jag i det för första gången. Upp till bevis! Hoppas på värsta skillnaden men ska försöka inte ha så höga krav haha!

såhär är det nu:


LIFE IS LONG AND THERE'S TIME TO KILL TODAY

Ligger i sängen, eller på madrassen eller madrasserna. Är alltså i e-tuna bitches! Idag har jag ätit massor med onyttigt och stirrat flera avsnitt med big bang teory eller hur det nu stavas. Rätt så himla jättego lördag faktiskt! Imorn blir det nybakta scones till frukost, jag trivs här alltså. nighty


BUT I LOST IT SOMEHOW

Slutade skolan lite tidigare så gick upp på stan med kärleken, han shoppade tröja och jag hårfärg, gick runt lite och gjorde typ massor med ingenting. Nu sitter jag hemma med hårfärgen i, senare kommer tjejerna och så blire ut. Fin fredag!


SÅ KOM IGEN OCH RULLA FRAM

Sitter på karla vårdcentral och har fett kul menja, ska bli undersökt sen kanske få nån slags medicin för nånting haha hänger inte riktigt med i svängarna! Går hem efter dethär och pluggar järnet, två viktiga inlämningsuppgifter som ska vara klara imorgon.


EN DAG KOMMER JAG OCH DU VERKLIGEN BLI GAMLA MEN JAG ÄLSKAR DIG NU

Idag hade jag en skoldag med två/tre lektioner, gjorde 0. Sedan vart det lunch med tjejorna på Mc, nyttigt värre! Efter det hade vi en slags ''föreläsning'' som heter FUCK VÅLD. Nästan alla i högstadiet i örebro var där, vissa på morgonen och andra vid eftermiddagen. Jag var där på eftermiddagen iaf.Vi fick kolla på en hemsk film om misshandel och fick höra några som prata om det, från ÖSK och nån AKTA HUVUDET-förening eller var det nu var. Och jag SKÄMS, skäms som fan! En föreläsning om hur idiotiskt våld är och vad gör några, dom krossar glasrutor, försöker stjäla saker och slår ner nån vakt. Jävla idioter. Ni får ingen respekt från mig mer, verkligen ingen. När jag ser er i skolan eller så tro inte att jag ens tänker ge er så mycket som en blick. Dethär var bara över gränsen. Sånt betéende med folk som vill få eran framtid ljus, asså fyfan usch. Iaf, efter föreläsningen tog jag och Alexander oss en promenad hem till mig, åt nudlar, kycklig och jag vet inte vad. Haha tjockisaaar!!  Världens bästa pojke är han iaf, mys i mängder och massa annat kult. Nu sitter jag i sängen redo för duschen- men pappa har rivit sönder mitt badrum, hejaaa!! Får gå upp och duscha istället men de känns fett ansträngade.
fuck livet, fuck våld fast ibland fuck aina men schh om de
http://na.se/nyheter/1.1511532-anti-valdsgala-slutade-med-spark-i-huvudet

SINCE I DON'T HAVE YOU

Tumblr_lxpuxgy0qk1r9auhmo1_500_large
ph weheartit

CHEER UP SLEEPY JEAN, OH WHAT CAN IT MEAN TO A DAYDREAM BELIEVER AND A HOMECOMING QUEEN

Spenderar dagen i sängen i think, känns så skönt att kunna göra det ibland, att bara kunna göra absolut ingenting. Guns N' Roses, The Monkees, Supertramp och Elton John i mina öron, allt känns helt okej.

GUD VAD DU ÄR VACKER SJÄLV ÄR JAG LITE SÖT

idag är det nittiotvå dagar sen, tre månader alltså.
jag vet inte hur ord kan förklara någon som dig, du är så underbart speciell, min kärlek.
jag älskar dig oerhört mycket Alexander


karmaisabitch.theboyswho.tumblr.com
the boys whotheboyswho.tumblr.com
theboyswho.tumblr.comUntitled
I'mUNIQUE♥Camilla Heimdal
The boys who .. <3The boys who .. <3
The boys who .. ♥The boys who .. ♥
The boys who...The boys who...
The boys who...The boys who...

DAG TRE- NIO SAKER DU ÄR RÄDD FÖR

ett. att förlora folk som står mig nära, att dom inte vill ha mig längre lixom
två. att få en dålig framtid, inget jobb/utbildning osv
tre. sniglar är min absolut största rädsla, om någon någonsin kastar en snigel på mig kommer jag aldrig mer prata med den, spelar ingen roll om det så är min bästavän.
fyra. bada i hav, är rädd att bli uppäten av hajar eller nått
fem. att nån i min familj dör
sex. sprutor, vilket  inte är så passande eftersom jag får ta massor av dom justnu
sju. att se tillbaka på mitt liv när jag är gammal och ångra saker och inte vara nöjd
åtta. att bli utfryst igen
nio. att vara ensam hemma på kvällen, eller gå i mitt rum när de är mörkt osv.. jag tror alltid att det bor n psykopat under min säng

LEAVE TONIGHT OR LIVE AND DIE THIS WAY

Imorse vaknade jag av att världens finaste kille väckte mig, finns nog inget bättre. Eller jo om han hade väckt mig vid tolv istället för tio.. Haha, igår gjorde vi inte mycket, åt chips som vanligt osv! Kom även fram till att jag är starkare än han. UNTZUNTZ. Iaf, när han gick hem fixade jag mig och mötte sen upp amanda, vi åt BK och sen gick hem till några pojkar som typ lanade eller nånting.. Sen tog vi bussen hem och now i'm here yao. Funderar på att faktiskt lära mig använda min gurra på riktigt, men mina händer hänger inte med, dom vägrar sluta skaka. Fuck this shit. Nu? Tvätta bort sminket och gosa ner i sängen. Får krama om gosedjur inatt istället haha, forever alone. btw så är piercingen borta, hålet har växt igen så får se om jag klarar av att trycka genom nål eller inte.


DAG TVÅ- TIO SAKER OM DIG SJÄLV

ett. jag äter nudlar med ketchup
två. jag älskar verkligen min familj, men jag har nästan ingen kontakt med min släkt
tre. jag kommer alltid älska hästar och ridning, när livet känns tungt är stallet det bästa stället att vara på
fyra. jag är otroligt kär
fem. jag ångrar ingenting i mitt liv! allt som hänt har gjort så jag står här idag.
sex. jag älskar inte livet och jag är inte rädd för döden, men jag älskar att leva och är rädd för vad som händer efter jag dött.
sju. jag vet inte om jag vill gifta mig och skaffa familj osv
åtta. först funderade jag på att gå gymnasie i en annan stad eller kanske t&m utomlands men jag har nu valt mig för Stylist på Virginska, så nu hoppas jag bara på att jag kommer komma in!
nio. när min bror flyttade hemifrån köpte jag en hamster för att slippa vara så ensam, den har inget namn och jag har haft den i ett halvår haha..
tio. jag har en fisk också som jag fick i julklapp förra året, den heter kamphund och är en kampfisk.

JAG SKULLE INTE VA NÅNTING OM DU INTE FANNS

Har möblerat om mitt rum, brukar sängen mot väggen men nu är den i mitten av rummet. Faceplanta nyss golvet. Kanske måste flytta tillbaka sängen..


DAG ETT - ELVA SAKER DU VILL SÄGA TILL ELVA PERSONER JUST NU

Ett.Anna- du har dina saker här hurru! vi borde ses nåndag också.
Två.Emilia- tagga pip, vi ska äga.
Tre Fyra.Oscar och Judith- orre<3juddan
Fem.Sandra- när ska jag klippa ditt hår din jävla cpunge?
Sex.Julia- tack för senast! vi har verkligen tur som kan umgås som vanligt även fast vi ses så sällan som du sa.saknar våra tider i stallet också!
Sju.Anton- vad ska vi ha på oss på balen????
Åtta.Judith- korset imorn som vanligt 08.25
Nio.Tim- när ska du komma hem till mig och ropa ''jag är hemma'' min bästaste granne?
Tio.Alexander- du är allt för mig, älskar dig så mycket! plus jag vill ha en pingvin, okej?
Elva.Marcus- ser fram emot nästa helg hos dig och kathrine, du är världens bästa bror

I GOT A PLAN TO GET US OUT OF HERE

Godmorgon! Sitter i sängen och muppar mig, har precis bestämt mig för att köpa racinolja och se om de nu hjälper. Inte för att jag klagar på mitt älskade hår så men det ska ner hela vägen till rumpan och de är massa jävla centrimetrar kvar! Är dessutom lite sur att jag verkligen måste färga utväxt nu och att mitt löshår är max en centimeter längre än mitt vanliga hår:( Haha äsch jag ska inte klaga för de är inte gult längre!
Nu ska jag fixa mig inför ännu en "rolig" skoldag. peace


GIVE ME EVERYTHING

kör en sånhär!

DAG 1 - 11 saker du vill säga till 11 olika människor just nu
DAG 2 - 10 saker om dig själv
DAG 3 - 9 saker du är rädd för
DAG 4 - 8 saker som du tänker på ofta
DAG 5 - 7 platser/saker du saknar mycket
DAG 6 - 6 personer som betyder mycket för dig
DAG 7 - 5 saker du vill ha just nu
DAG 8 - 4 saker du inte vill ha just nu
DAG 9 - 3 saker du vill göra innan du dör
DAG 10 - 2 bekännelse
DAG 11 - 1 bild på dig som lyckligast


DET ÄR FÖRST NÄR MAN SER ATT DET BLÖDER SOM DE GÖR ONT


FROM THE WINDOWS THEY WERE WATCHING WHILE WE FROZE

Blev ändrade planer. Eftersom jag har så stort badrum har pappa bestämt sig för att fixa nått slags badkar dit så idag åkte jag och föräldrarna mina och kollade runt lite! Jag och mamma hittade ett jättefint bubbelbadkar med två sits och så vare himlans fint också! Så jag tror vi bestämt oss för det, men ska man bygga badkar ska man tydligen göra om hela badrummet så nya handfat, speglar, väggar och gud vet vad är också pågång. I februari/mars kommer det nog vara klart & det ser jag fram emot eftersom jag inte haft badkar sen vi bodde i vintrosa vilket snart är TRE HELA ÅR sen. haha stackars mig. Efter det handlade vi även lite nya möbler åt mig så nu är det ända som fattas ett sminkbord sen kommer mitt rum vara perfa +badrummet.


IF I GET UP I MIGHT FALL BACK DOWN AGAIN

Spenderade morgonen på USÖ, då fick jag ta på mig skitsnygga sjukhuskläder, ta spruta sen ligga i en liten tunnel och lyssna mix megapol haha! Sen när jag kom hem gosade jag ner mig i soffan med massa Mary-Kate och Ashley Olsen filmer och även gamla videofilmer pappa spelat in när jag var liten, rätt gosigt faktiskt. Snart ska jag hoppa in i duschen sen funderar jag på att sova, är helt slut. peace


WHEN WILL THEY LEARN THIS LONELINESS

''Immortal fear, that voice so clear
Through broken walls, that scream I hear

Cry, little sister - Thou shall not fall
Come to your brother - Thou shall not die
Unchain me, sister - Thou shall not fear
Love is with your brother - Thou shall not kill''
//
ur Cry Little sister by Gerard McMann,
en av de mest betydelsefulla låtar för mig.


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

Vaknade brevid kärleken, spenderade dagen med saknade Julia och nu sitter jag med mina föräldrar framför tv:n och kollar på valrossar som slåss i antarktisk och äter gott. Jotack, det är söndag.


LAUGH N' A HALF BY D-A-D

I learned politeness on my mother's knee
I learned by uprightness my number of friends
Should increase

When I think about the things I've done
I laugh out loud to no one
Yeah, to no one

'Coz it's so hard to meet the eyes that I see
When I try to open up my heart
There's something inside me'n'I know it's good
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh n a half

But I became honest Mr. Mistaken
In spite of the curves my smile was makin'
Bumpers and kickers in one big stream
I grew up in a life size pinball machine
Yeah They're mean

'Coz it's so hard to meet the eyes that I see
When I try to open up my heart
There's something inside me'n'I know it's good
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh n a half

On my behalf
There's something inside me'n'I know it's good
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh n a half

I tried to fill some silence
'Coz the silence feels so long

I knew the ice was gettin' thinner
But I kept skating on
My mother threw me into this world as a winner
But by the light of the yellow beer
They tell the jokes I'll never get to hear
On my behalf

There's something inside me'n'I know it's good
But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh n a half


ON THE ROAD ÄR DEN FÅNIGASTE SKITEN JAG HAR LÄST

det gör sig bättre i backspegeln även fast du va min vän o de va mitt hem
men de gör inget längre de gör inget nu inte som i att jag inte bryr mig

/lämnar igen. och igen. igen. en gång till. okej sista gången.
hon hör inte hemma här ingenstans hon är gjord att vara överallt


SEN KOMMER, DEN VERKLIGHETEN PÅMINNER EN OCH RYCKER TILLBAKS EN

Somnade vid elva vaknade igen vid två. Ligger helt borta i sängen, panikattack väckte mig för första gången inatt sen i somras. Trodde jag var frisk nu. Ska nog göra nånting, klippa i kläder, spela, läsa en bok eller göra en macka. Är rättså rädd för att sova så ska tålmodigt ta mig genom 2 1/2 timmar tills mamma vaknar. Idag fick jag veta höra ett ord jag trodde alla glömt, hora. Mitt på stan. Jag kände dom inte ens, men dom kände mig, sånt är ju alltid kul. Nu är jag hungrig så ska göra macka.

KÖLDEN BITER TJOCKA KINDER DET ÄR KALLT OCH STILLA I ALLA FÖNSTER, KÖLDEN VÄSSAR MINA SINNEN. RÄDD FÖR MÖRKER VÅLD OCH MINNEN INGENTING FÖRSVINNER ALLT FINNS KVAR, VAD SKA JAG TA FÖR ATT GLÖMMA ALLT VA? VA? VAAAA? //krunegård


THE GREAT GIG IN THE SKY BY PINK FLOYD

And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime. If you can hear this whispering you are dying. I never said I was frightened of dying. /det här mina kära vänner. det är vackert.

HUR DET ÄN VERKAR SÅ HÖR VI IHOP SOM SOLEN OCH MÅNEN, TVÅ SIDOR I EN BOK

Spenderade kvällen/natten med min kärlek som nyss gick hem. Vi har kollat film och ätit oss feta på godis och snackat i mängder.


AND ONE DAY HE WILL KNOW THAT SHE WAS THE ONE, BUT THEN SHE ALREADY FOUND A NEW ONE


emelie, julia, emilia,jag&anna!

med helt rätt personer blev mitt nyår himlans bra. kärleeek.

RSS 2.0